WDM Crew Jazz Contemporary

Dans jij binnenkort met ons mee?

WDM Crew Jazz Contemporary

De WDM Crew Jazz Contemporary (14 jaar en ouder) hoort helemaal bij ons lesaanbod. Deze Crew doet mee aan Wedstrijden, Shows en geven ook Demo’s.

De trainingen bestaan uit een blok van twee uur met een uur Jazz en een uur Modern/Contemporary ook doen we een mix van verschillende stijlen (w.o Hip-hop, Jazz en Show-dance) Het is een prima voorbereiding/aanvulling voor leerlingen die eventueel auditie willen gaan doen bij één van de verschillende MBO of HBO Dansopleidingen. De lessen zijn ook bedoeld voor leerlingen die meer willen dansen en andere dansvormen willen leren.

Dans jij binnenkort met ons mee?

We nemen je graag mee in de wereld van de dans en fitness. Van stijldansen tot hiphop en workouts. Voor kinderen en volwassenen en op alle niveaus. Plezier en recreatief dansen staan voorop maar wil je meer, dan leiden we je op tot wedstrijddanser.

Wil je vooral bezig zijn met sportieve dansgerelateerde workouts, ook dat kan. Je vindt het allemaal en meer bij Wensink Dance Masters, de dansschool voor Apeldoorn en omstreken!