Stijldansen Jeugd

Dans jij binnenkort met ons mee?

Stijldansen Jeugd

Waar leer je op een leuke manier op muziek bewegen? Waar ontmoet je leeftijdsgenoten en kun je live chatten met je vrienden en vriendinnen? En hoe combineer je dat allemaal met je drukke sociale leven? Dat kan allemaal als je gaat stijldansen. Samen leer je in een leuke, te gekke omgeving dansen op muziek die jij leuk vindt! Tijdens de jeugdlessen stijldansen leer je niet alleen dansen maar is het ook gezellig en deel je je ervaringen en de laatste ontwikkelingen meteen op social media.

Je leert de ballroom dansen zoals Engelse wals en quickstep, maar ook de latin dansen als de chacha en de jive. Ontdek je talent in de talloze nieuwe dansen die je gaat leren. Waar wacht je nog op ?

Dans jij binnenkort met ons mee?

We nemen je graag mee in de wereld van de dans en fitness. Van stijldansen tot hiphop en workouts. Voor kinderen en volwassenen en op alle niveaus. Plezier en recreatief dansen staan voorop maar wil je meer, dan leiden we je op tot wedstrijddanser.

Wil je vooral bezig zijn met sportieve dansgerelateerde workouts, ook dat kan. Je vindt het allemaal en meer bij Wensink Dance Masters, de dansschool voor Apeldoorn en omstreken!