Stijldansen 17 jaar en ouder

Dans jij binnenkort met ons mee?

Stijldansen 17 jaar en ouder

We merken het allemaal. Het leven wordt steeds drukker. Tijd om samen iets leuks te doen is schaars. Werk, kinderen, vrienden en familie, ze nemen allemaal tijd in beslag. Hoe combineer je bijkomen van het dagelijks leven met een gezellige avond uit met je partner? Door het volgen van een stijldanscursus ontsnap je even uit de drukte van alledag. Samen één keer in de week een gezellig avondje weg om in een sfeervolle omgeving te dansen op de muziek van toen en nu. Ook ben je uiteraard welkom op onze gezellige dansavonden. Een ideale avond vol gezelligheid, dans en goede muziek!

Heb je vroeger al lessen gevolgd, en weet je nog wat van Stijldansen, informeer dan naar onze Opfriscursussen.

Dans jij binnenkort met ons mee?

We nemen je graag mee in de wereld van de dans en fitness. Van stijldansen tot hiphop en workouts. Voor kinderen en volwassenen en op alle niveaus. Plezier en recreatief dansen staan voorop maar wil je meer, dan leiden we je op tot wedstrijddanser.

Wil je vooral bezig zijn met sportieve dansgerelateerde workouts, ook dat kan. Je vindt het allemaal en meer bij Wensink Dance Masters, de dansschool voor Apeldoorn en omstreken!