Openingsdans Trouwdag

Dans jij binnenkort met ons mee?

Openingsdans Trouwdag

De openingsdans

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Met de openingsdans sluit je het ceremoniële, plechtige gedeelte van de dag af en geef je tegelijk het startschot voor het grote feest. Wij helpen jullie graag deze mooie dag helemaal onvergetelijk te maken met een romantische, swingende, spetterende of knotsgekke openingsdans.

Een unieke openingsdans op maat gemaakt

De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Van een ingetogen, eenvoudige dans tot aan een hele mix van allerlei gave of te gekke moves. Hebben jullie niet veel tijd om te oefenen? Wil je liever een rustige openingsdans of ben je heel bang voor de voeten van je aanstaande? Dan maken we voor jullie een op maat gemaakte, makkelijk te leren, mooie openingsdans.

Als je het feest energiek en vrolijk wilt beginnen kies je bijvoorbeeld voor de chacha of salsa. Voor de meer geoefende dansers kunnen we een mooie, romantische Engelse wals maken. Heb je wat minder danservaring, dan kun je ook voor een rumba kiezen. Die is minstens zo mooi en zeker zo romantisch als de wals. Echt de show stelen doen je met een hele rits grappige stukjes dans achter elkaar.

Voorbeeld Bruiloft dans

Niet alleen de openingsdans, maar alles er omheen

Wij adviseren jullie natuurlijk bij alles wat er bij de openingsdans komt kijken. We houden rekening met de jurk en de grootte van de dansvloer. We leren jullie te luisteren naar de muziek en de maat te houden en die vast te houden tijdens het dansen. Hoe je de openingsdans begint en afsluit is net zo belangrijk als het dansen zelf. We maken dan ook altijd een mooi en passend begin en einde aan elke openingsdans.

Wanneer beginnen?

Dat is afhankelijk van hoe uitgebreid jullie de openingsdans willen maken. Wij raden jullie aan om twee tot vier maanden voor de bruiloft met de eerste les te beginnen. Ga daarbij uit van een uur les per een of twee weken. Meer raden we niet aan omdat je in de weken voorafgaand aan de bruiloft al druk genoeg bent en je thuis ook nog wat tijd nodig hebt om alles nog eens te oefenen.

Dans jij binnenkort met ons mee?

Kan je familie niet dansen?

Het is een goed gebruik om na de openingsdans je (schoon)ouders te vragen de dansvloer op te gaan. Als zij niet kunnen dansen is het erg leuk om samen met hen vooraf een paar danslessen te nemen. Twee uurtjes oefenen is doorgaans voldoende om je prima te redden op de dansvloer, ook voor de rest van de avond.

Gratis en vrijblijvend gesprek

Neem nu contact met Gerrie Wensink (gerrie@wensink.eu) voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken dan al jullie wensen en samen maken we een plan voor het leren van de openingsdans. We vertellen jullie alles wat daarbij komt kijken. Bel ons op 055 5222 001 of email gerrie@wensink.eu of vul het contactformulier in.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

“Nieuwe Openingsdans”

Hieronder nog wat inspiratie voor je bruiloft

Openingsdans