Zumba® Gold (low impact)

Dans jij binnenkort met ons mee?

Zumba® Gold (low impact)

Zumba® is een fitnessprogramma geïnspireerd op Latijns-Amerikaanse dansen. Het is in de jaren ’90 ontstaan in Colombia en bedacht door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse celebrity fitness trainer en choreograaf van internationale popsterren. Hij bracht de trainingsmethode naar Miami, waarna het al snel in heel Amerika een hit werd. De naam Zumba® komt uit het Colombiaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben.

Voor de jonge ouderen onder ons & als de gewone Zumba les te intensief is er  Zumba Gold. De zelfde Zumba les maar op je eigen niveau.

Dans jij binnenkort met ons mee?

Zumba® Gold 

Dezelfde workout als Zumba®Fitness maar nu voor beginners en actieve ouderen. Zumba® Gold is een programma dat speciaal ontwikkeld is om de beginselen van het internationale dans- en fitnessprogramma Zumba® onder de knie te krijgen. Het is ontwikkeld voor beginners, actieve ouderen en alle andere deelnemers die speciale aanpassingen nodig hebben voor een succesvolle workout. Ontwikkeld om de basisbewegingen van Zumba® te leren, explosief en makkelijk te volgen voor iedereen, ongeacht leeftijd. Zumba® Gold garandeert iedereen een veilige en effectieve workout. Zumba® Gold creëert dezelfde partysfeer die Zumba® juist zo leuk, anders en makkelijk maakt. Je traint taille, buik en heupen lachend op Zuid-Amerikaanse muziek. Je hebt met Zumba® eigenlijk niet door dat je sport. Zumba® Gold is de mooiste tijd van je leven. Doe mee, lach en geniet van het Zumba® leven!! Hieronder een filmpje voor een indruk.