Zalenverhuur

Dans jij binnenkort met ons mee?

Partycentrum

Sfeervol Partycentrum

Bent u op zoek naar een gezellige en betaalbare locatie voor uw feest ? Wensink Dance Masters heeft alle basisarrangementen voor een goed feest: ruime zalen, sfeervolle inrichting en verlichting, vriendelijk en gezellig personeel, een perfecte geluidsinstallatie en goede dansvloer. Bovendien is er volop gratis parkeerruimte. Onze taak is om ervoor te zorgen dat elk feest uitgroeit tot een bijzonder feest waaraan u nog lang een positieve herinnering overhoudt. We proberen daarom op een creatieve manier om te gaan met de onderdelen eten, drinken, muziek en entertainment. Hierdoor ontstaat bij de gasten een bijzonder feestgevoel. Dit zal ertoe bijdragen dat ook zij nog lang over het feest zullen napraten.

Een feest op maat

Natuurlijk is elk feest weer anders en zijn ook ieders wensen verschillend. Daarom is het belangrijk dat u uw feest bij ons, zelf kunt samenstellen. Er is een basisarrangement dat u wel of niet kunt uitbreiden zoals u dat wilt. Wij proberen om met onze mogelijkheden en uw wensen een onvergetelijk feest te creëren. Ook de kosten zullen dus afhangen van uw wensen en verlangens.

Informatie

Graag nodigen wij u geheel vrijblijvend uit om in een persoonlijk gesprek de verschillende mogelijkheden met u door te nemen. Ook kunt u dan kennis maken met ons en met onze locatie. Voor informatie mailt u naar: info@wensink.eu.