Veel gestelde vragen

Dans jij binnenkort met ons mee?

Bij sommige cursussen adviseren wij speciale kleding, dat vertellen we op de lessen, voor de rest zijn er geen kledingvoorschriften. Wij adviseren kleding aan te doen, waarin u zich zelf prettig voelt en waarin u makkelijk kunt bewegen.

In principe kan men zelf kiezen welke schoenen men draagt. Wel adviseren wij bij sommige dansstijlen om bepaalde schoenen aan te doen. Bij zumba en HipHop is het verstandig om sportschoenen te dragen. Voor stijldansen adviseren wij dansschoenen met een speciale zool.

Nee, dat is niet toegestaan. Men kan in onze bar koffie/thee/limonade/bier etc. verkrijgen. Op de Sportlessen mag men tijdens de les een bidon met water meenemen. In onze bar verkopen wij ook flesjes koud water voor € 1,20.

De dansschool heeft geen vaste openingstijden. Die zijn afhankelijk van de lestijden op een dag. De voordeur gaat in principe 10 minuten voor de eerste les begint open. Als u iets door wilt geven buiten openingstijden kunt u een mail sturen of even bellen naar de dansschool.

Sommige lessen gaan in de vakantieperiodes gewoon door. Aan het begin van elk seizoen zetten wij de lesdata op onze website, dus kijk daar even op.

Dit is afhankelijk van de soort les die men volgt. Een aantal danscursussen wordt meerdere keren per week gegeven, deze kan men dan in dezelfde week inhalen.

Aan het eind van elk dansseizoen moet men zelf opnieuw opgeven voor een nieuw dansseizoen, dit gebeurt altijd tijdens de laatste lessen van een danscursus of Sportles

Nee, men krijgt geen lesgeld retour. U heeft zich met uw inschrijving verplicht de volledige contributie te betalen. Ook als u de contributie in termijnen voldoet.

Nee, voor het stijldansen  heeft u een vaste danspartner nodig. 

Ja, ook niet-leden zijn van harte welkom om te kijken bij een dansles of om te dansen op de danscafe’s. Wij willen wel altijd op de hoogte worden gebracht als er niet-leden meekomen.

Wij adviseren bij Sportlessen/HipHop om makkelijke (sport)kleding aan te doen waarin u zich goed kunt bewegen. Verder is het verstandig om sportschoenen aan te doen, maar geen hardloopschoenen.

Nee, er is geen aparte kleedruimte in de dansschool aanwezig. Je kunt je zo nodig in de garderobe of toiletten omkleden. Wij adviseren je echter om reeds thuis de kleding aan te doen waarin je wilt dansen.

De dansschool beschikt over een eigen parkeerterrein waar men gratis de auto kan parkeren. Je rijdt door de geopende slagboom langs de dansschool naar achteren en je komt op onze eigen parkeerplaats uit. De parkeerplaats wordt met camera’s in de gaten gehouden.