HipHop

Dans jij binnenkort met ons mee?

HipHop

Wensink Dance Masters en HipHop, een gouden keuze!

Wensink DanceMasters en HipHop, een gouden keuze, want wij horen bij de topscholen voor HipHop in Nederland. Wij hebben al meerdere nationaal kampioenen voortgebracht. Op deze pagina vind je alle stijlen terug die in de HipHop terug komen.

HipHop Streetdance

Een dans die echt hoort bij deze tijd. Snel en modern. Maak je moves op hedendaagse muziek en dans mee op de vetste videoclips. Zowel voor de jeugd als voor volwassenen niet meer weg te denken. Zelfs de allerkleinsten vanaf 5 jaar leren op speelse wijze HipHoppen. Je leert dansen zoals je dat in videoclips ziet, je maakt indruk op schoolfeesten en het is een fantastische manier om je uit te leven.

Wat is Streetdance / HipHop?

In heel veel clips op TV en YouTube is HipHop dans te zien. Veel expressie, bewegingsvrijheid en improvisatie maken het tot een ontzettend leuke en dynamische danservaring. HipHop is op dit moment een van de meest beoefende dansvormen in Nederland. Onze instructeur leert je stapsgewijs de choreografie en verder alles wat je moet weten.

Wil je een keer een proefles meemaken dan ben je van harte welkom. Mail of bel ons even.

Mini-HipHop 6 & 7 jaar

Tijdens de lessen Mini-HipHop gaan we aan de slag met de eerste beginselen van de HipHop. Wij leren jouw zoon of dochter heel speels de wat eenvoudigere dansjes die ze vast kennen uit videoclips. Deze lessen zijn een groot feest voor je kind.

HipHop Kids  8 & 9 jaar

Tijdens de lessen HipHop Kids gaan we aan de slag met verschillende stijlen en leer je uitdagende dansen op populaire muziek. Doe mee en veel plezier.

Voor de gevorderde danser zijn er ook Advanced lessen.

HipHop Kids  10 t/m 14 jaar

Tijdens de lessen HipHop Kids gaan we aan de slag met verschillende stijlen en leer je uitdagende dansen op populaire muziek. Doe mee en veel plezier.

Voor de gevorderde danser zijn er ook Advanced lessen.

Dans jij binnenkort met ons mee?

HipHop Kids 8 & 9 jaar

Een leuke cursus voor de jongste dansers waarin we je de stoere choreografie en dansmoves leren. Zowel jongens als meisjes vinden HipHop supergaaf en genieten volop. Soms draait er een toffe videoclip mee.

 

HipHop Teens 10 t/m 14 jaar

Leer de leukste dansmoves op muziek van bekende videoclips. Dat is wat we doen tijdens de cursus HipHop. Een swingende cursus voor jongeren. De muziek en de bewegingen leren we je stapsgewijs. Als je de TV of YouTube aan zet zie je meteen wat het resultaat wordt. Bij HipHop volgen we de nieuwste trends.

 

HipHop Advanced 8 t/m 14 jaar

Bij deze groepen gaan we nog een stapje verder. Ga je voor meer uitdaging en heb je al HipHop ervaring dan is deze cursus misschien wel wat voor jou!!

 

HipHop WDM Crew

Wil je en kun je meer? Doe dan mee aan de audities voor de wedstrijdgroepen HipHop WDM Crew. Hier selecteren wij de (beste) dansers per team.

De WDM crew bestaat uit de verschillende groepen maar je kunt ook Duo en Solo Wedstrijddansen