Klassiek Ballet 5 t/m 7 jaar

Dans jij binnenkort met ons mee?

Klassiek Ballet 5 t/m 7 jaar

In deze lessen werken we op een speelse wijze aan de grondbeginselen van de Ballet techniek door middel van verschillende basisoefeningen.
Zorgvuldig opgebouwde lessen die aansluiten bij de motorische vaardigheden en belevingswereld van de kinderen. De ballettechniek krijgt naarmate de kinderen ouder worden een steeds belangrijkere plaats in de les.

Ballet bestaat uit veel passen en bewegingen en de techniek vraagt om kracht en precisie. Hiervoor is regelmatige training nodig. Leerlingen krijgen op die manier meer plezier in de balletles. Zij boeken snel vooruitgang omdat zij de ballettechniek goed beginnen aan te voelen en te begrijpen. De kinderen dansen deze lessen in Ballet pakjes of een T-shirt met Legging.

Dans jij binnenkort met ons mee?

We nemen je graag mee in de wereld van de dans en fitness. Van stijldansen tot hiphop en workouts. Voor kinderen en volwassenen en op alle niveaus. Plezier en recreatief dansen staan voorop maar wil je meer, dan leiden we je op tot wedstrijddanser.

Wil je vooral bezig zijn met sportieve dansgerelateerde workouts, ook dat kan. Je vindt het allemaal en meer bij Wensink Dance Masters, de dansschool voor Apeldoorn en omstreken!