Jazz Contemporary 25 jaar en ouder

Dans jij binnenkort met ons mee?

Jazz Contemporary 25 jaar en ouder

Jazz en Contemporary zijn dansstijlen die zich vooral bezig houden met eigen inleving, techniek en vooral heel veel plezier. Jazz en Contemporary zijn tegenwoordig dé dansstijlen van tegenwoordig en moet je sowieso een keer hebben geprobeerd! Wat zo leuk en bijzonder is aan deze stijlen, is dat je het solo kan doen maar ook met een groep. De moderne danstechniek word gecombineerd met de vrolijke jazz stijl in deze lessen. Er word gewerkt aan onder andere: je houding, conditie, souplesse, muzikaliteit, lenigheid en nog veel meer. Dus heb jij altijd al in een moderne choreografie willen dansen? Of zou jij net die bijzondere sfeer van de jazz stijl willen ervaren? Dan is dit je kans!

Dans jij binnenkort met ons mee?

We nemen je graag mee in de wereld van de dans en fitness. Van stijldansen tot hiphop en workouts. Voor kinderen en volwassenen en op alle niveaus. Plezier en recreatief dansen staan voorop maar wil je meer, dan leiden we je op tot wedstrijddanser.

Wil je vooral bezig zijn met sportieve dansgerelateerde workouts, ook dat kan. Je vindt het allemaal en meer bij Wensink Dance Masters, de dansschool voor Apeldoorn en omstreken!